top of page

MIN FILOSOFI

Ideen bag Mother of billions, er udsprunget af min passion for planter.

Min viden og grønne interesse har vokset sig så stor, at jeg har besluttet mig for at dele hobby.

Jeg opnår stor personlig tilfredshed og stolthed ved at få planter til at gro - for mig er det helt magisk at se dem vokse og kunne få en falmet og træt plante til at stråle af liv igen. Samtidigt gør det mig glad at være kreativ og indrette det grønne rum.

Den grønne verden har sat sig i mit hjerte for at blive.

Mit håb er at kunne give  min inspirationen og kærlighed til planterne videre, og gøre nye erfaringer som jeg kan dele.

Uanset hvordan du bor, eller hvor grønne fingre du har, er jeg overbevist om at du vil nyde at leve med planter og få den samme tilfredsstillende følelse som jeg, når de trives og spreder liv.

Mit mantra er at ingen planter er så ubetydelige at de ikke fortjener det mindste forsøg på at blive vakt til live igen, spire og gro.  

Tine Frisk

potrat_edited.jpg

Hvorfor Mother of billions?

Navnet har jeg taget fra planten Nilgud også kaldet yngleblad eller Mother of thousands / millions afhængigt af hvilken en af dem du er i nærheden af.

Den kendetegnes ved, at de små babyplanter yngler på kantens af dens blade. Bittesmå yngleskud som vil falde af og troligt vokse videre til en ny plante.

Hvert blad kan rumme op til 50 små nye planter, og netop derfor er det én af mine yndlingsplanter. En selvsående plante, der konstant formerer sig.

Denne seje "mor" blev den spæde start til dette projekt. Nok er jeg endnu ikke plantemor til en billion, men jeg syntes navnet passer perfekt.

Læs mere om planten og ens egenskaber på bloggen.

Motherofbillions_hvite (1).png
bottom of page